Liene Ozola

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
LBTU LPTF prodekāne, Pārtikas institūta docente, pētniece

Ph.D. Liene Ozola augļu un dārzeņu pārstrādes un produktu kvalitātes speciālists ar aptuveni 10 gadu pieredzi pētniecībā un darbā kā pārtikas tehnologam un kvalitātes speciālistam.
No 2021.gada LBTU Lauksaimniecības un pārtikas tehnoloģijas fakultātes mācībspēks un pētnieks, no 2023.gada pārtikas virziena prodekāne. Ikdienā strādāju ar studentiem, skolniekiem, lieliem un maziem ražotājiem. Profesionālā kompetence ietver augļu un dārzeņu pārstrādes tehnoloģiskos risinājumus, jaunu produktu izstrāde un izpēte (no izelvielas līdz plauktam) un specializēto uztura produktu cilvēkiem ar disfāgiju un malnutrīciju izstrāde.
Profesionālā kompetence ietver arī kaltēšanas un saldēšanas tehnoloģiskos risinājumus ar produktu kvalitātes parametru novērtēšanu un arī kvalitatīvās produktu izmaiņas, kas saistītas ar palielināta olbaltumvielu satura produktiem, uzturvērtību aprēķini u.c.

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte

Lielā iela 2,
Jelgava,
LV-3001
  • +37125403999
  • eitfood@lbtu.lv
Logo_rinda
© 2019 - 2024 Visas tiesības aizsargātas
SIA Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs